BİTLİS / TATVAN - Uluer İlkokulu

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrencilerimizin hazırladıkları gösteri ve şiir etkinlikleri ile okulumuzda coşkuyla kutlandı.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Çok yaşa Cumhuriyet...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sadece bir ulusal bayram değil, aynı zamanda özgürlüğün, bağımsızlığın ve demokrasinin sembolüdür. 100 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir ifadesidir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan bu anlamlı ve özel günde, milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün ve şehit  gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze  bağlı olan Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ve yürütülen okulumuzun konsorsiyum  üyesi olduğu  2021-1-TR01-KA121-SCH-000008268 numaralı  "Okul Eğitimi  Erasmus+ Akreditasyonu" isimli Erasmus projesi çerçevesinde okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşe Türkan AKDENİZ ve ilimizden altı öğretmen Çekya'nın başkenti Prag'ta gerçekleştirilen "İşbaşı Gözlem Faaliyeti"ne katıldılar.  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen bu projede  İngilizce öğretmenimiz  Ayşe Türkan AKDENİZ ve Bitlis ekibine okulumuz adına başarılar diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programımız okulumuzda  saygı duruşu ve ardından  İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. İstiklal Marşımızın ardından okul müdürümüz Yahya AKSOY'un yeni  eğitim-öğretim yılımıza dair konuşmasının ardından öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çalışmalar ile programımız gerçekleştirildi.

2023-2024  eğitim-öğretim yılımızın hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Haz

2-E sınıfı öğrencilerimiz melodika ile hazırlamış oldukları müzik dinletisi programını velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdi. Emeği geçen öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Ceylan Taş'a göstermiş oldukları müzik dinletisi için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz zekâ oyunları  Mangala yarışmamızda birinci olan Musa ULUDİL ve satranç yarışmamızda birinci olan Yusuf Ali KÖKEL' in ödüllerini müdür yardımcımız Alperen SAZ takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

"Kitap Sayfalarının Ufkunda Geleceğe Bakıyorum" projesi kapsamında mayıs ayı  birinci olan öğrencilerimizin hediyesini okul müdürümüz Yahya AKSOY takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

2/G sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Birsel KÖSE tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sene sonu resim sergisi açılmıştır. Birsel öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza yeşili sevdirmek, korumak, bilgilendirmek ve ağaç dikmenin önemini anlatmak için Tatvan Orgeneral Suat Kuyaş Kışlasında yapılan etkinlikte; önce nasıl fidan dikileceğinin eğitimini asker abilerinden alan çocuklarımız ardından ağaçlandırma çalışmasına katılıp “bizim de bir ağacımız olsun” diyerek fidan diktiler. Fidanları dikerken, toprağın da zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler. Bize bu imkanı sunan askerlerimize teşekkür ederiz.

May

"Kitap Sayfalarının Ufkunda Geleceğe Bakıyorum" projesi kapsamında birinci olan öğrencilerimizin hediyesini okul müdürümüz Yahya AKSOY takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Çerçevesinde Uluer İlkokulu Öğrencilerimiz  Elif Sude Şahin, Umut Polat Haspolat ve Eylül Azra Öndaş   Tatvan Kaymakamımız Sayın Dr. Remzi DEMİR'i  Makamında Ziyaret Etti.

Öğrencilerimiz ziyaret süresince, Sayın Kaymakamımız ile sohbet ederek, eğitim öğretimle ilgili istek ve önerilerini dile getirdiler.